καλώς ήλθατε

Περισσότερες φωτογραφίες

Sport Kit EGO-T Μπορντό


Ο μέχρι και σήμερα διαχρονικά κορυφαίος, από πλευράς τεχνολογίας, προσωπικός ατμοποιητής στον κόσμο κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην Ελληνική Αγορά στο πιο εύχρηστο πακέτο, σε τιμή προσιτή σε όλους.


Η εταιρία μας μελέτησε, σχεδίασε και με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζει αποκλειστικά, τον προσωπικό ατμοποιητή Royal EGO-T, ο όποιος ενσωματώνει όλες τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις και εξελίξεις του δημοφιλούς μοντέλου EGO-T, σε μια πραγματικά προσιτή σε όλους έκδοση και εύχρηστη συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για ξεκινήσετε με οικονομικό τρόπο τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ή ακόμα και να αναβαθμίσετε την αγαπημένη σας συνήθεια.


Σας προκαλούμε, λοιπόν, να συγκρίνετε την ποιότητα κατασκευής, το σχεδιασμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του sport πακέτου μας, με οποιονδήποτε άλλον προμηθευτή του αντίστοιχου μοντέλου στην Ελλάδα.


Επιλογή διαφορετικού χρώματοςSport Ego-T MαύροSport Ego-T Ασημί


Λεπτομέρειες

Το μοντέλο EGO-T, σαν τεχνολογική μετεξέλιξη του μοντέλου EGO, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά περί τα τέλη του 2010 υλοποιώντας για πρώτη φορά την τεχνολογία Tank System με την οποία η ροη υγρού γίνεται σταδιακά από το φίλτρο με την δεξαμενή υγρού προς τον ατμοποιητή, σε αντιδιαστολή με την μέχρι τότε τεχνολογία των φίλτρων με τα πολυεστερικά υλικά τα οποία έπρεπε να εμποτιστούν με υγρό. Τα αποτελέσματα στην παράγωγη ατμού, στην γεύση αλλά και στην ευκολία αλλαγής της γεύσης του υγρού, υπήρξαν και εξακολουθούν να παραμένουν εντυπωσιακά.

Περιεχόμενα πακέτου Sport EGO-T

 • 1 Δερμάτινη θήκη μεταφοράς
 • 1 Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία 900 mAh με ένδειξη φόρτισης και μπουτόν ενεργοποίησης
 • 1 Ατμοποιητής 2,3 Ohm
 • 5 Φίλτρα με δεξαμενή υγρού 1,1 ml
 • 1 Φορτιστή τοίχου
 • 1 Καλώδιο USB
 • 1 Εγχειρίδιο οδηγιών στα Αγγλικά και 1 στα Ελληνικά

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χρώμα Μπορντό
Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ο μέχρι και σήμερα διαχρονικά κορυφαίος, από πλευράς τεχνολογίας, προσωπικός ατμοποιητής στον κόσμο, κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην Ελληνική Αγορά σε μια υπερπλήρη μορφή και συσκευασία.

Πέραν όμως της ιδιαίτερα προσιτής τιμής του, το Royal EGO-T διαθέτει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Ειδικότερα:

Κλείδωμα του πλήκτρου ενεργοποίησης

Ο προσωπικός ατμοποιητής επιτρέπει την ελεγχόμενη χρήση και κατανάλωση ενέργειας, αλλά και την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά του. Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης γρήγορα, πέντε φορές μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Το φωτάκι LED θα αναβοσβήσει πέντε φορές και το πλήκτρο θα κλειδώσει. Κατά τη διάρκεια του κλειδώματος δεν είναι εφικτό το άτμισμα. Σε κατάσταση κλειδώματος, πατήστε το πλήκτρο ενεργοποίησης γρήγορα, πέντε φορές μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Το φωτάκι LED θα αναβοσβήσει πέντε φορές. Το πλήκτρο θα τεθεί πάλι σε λειτουργία και θα είναι δυνατό το άτμισμα.

Προστασία υπερθέρμανσης – Αυτόματη διακοπή λειτουργίας

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προσωπικού ατμοποιητή, εφόσον πατηθεί το κουμπί ενεργοποίησης της μπαταριάς για περισσότερο από δέκα δευτερόλεπτα, ο ελεγκτής της μπαταρίας θα κόψει την τροφοδοσία του ατμοποιητή με ρεύμα, προστατεύοντάς τον από υπερθέρμανση και κάψιμο.

Ενδείξεις φόρτισης μπαταρίας

Στο κάτω μέρος του σώματος της μπαταρίας, υπάρχουν πέντε μικρά φωτάκια LED. Εφόσον η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, ανάβουν και τα πέντε φωτάκια. Καθώς σταδιακά με την χρήση αποφορτίζεται η μπαταρία, τα αναμμένα φωτάκια μειώνονται.

Μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας και τεράστια αυτονομία

H τεράστια σε χωρητικότητα μπαταρία του Royal EGO-T (900mAh), δίνει την δυνατότητα για περισσότερες από 1.000 εισπνοές μέχρι την πλήρη αποφόρτισή της. Ταυτόχρονα η μπαταρία διαθέτει ένα εσωτερικό κύκλωμα προστασίας, το οποίο την προστατεύει από υπερφόρτιση.

Παρεχόμενες Εγγυήσεις

Οι μπαταρίες και οι φορτιστές καλύπτονται με εγγύηση 3 μηνών από την ημερομηνία της αγοράς τους. Ο ατμοποιητής θεωρείται ημιαναλώσιμο εξάρτημα και καλύπτεται μόνο για 2 εβδομάδες από την ημερομηνία της αγοράς του. Η διάρκεια ζωής του πάντως, εξαρτάται τόσο από την συχνότητα, όσο και από την ποιότητα της χρήσης του ατμοποιητή.Τα φίλτρα αναπλήρωσης υγρού θεωρούνται αναλώσιμα και δεν καλύπτονται με εγγύηση. Όλα τα υπό εγγύηση προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην εταιρεία για αντικατάσταση. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περιπτώσεις κακής χρήσης των προϊόντων, ή πρόκλησης εσκεμμένης βλάβης.

Σημειώσεις

 1. Για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, παρακαλούμε πριν από την χρήση του να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες, που συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό σας πακέτο.
 2. Όλοι οι ατμοποιητές είναι προϊόντα προσωπικής ενασχόλησης και προορίζονται για χρήση από άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.
 3. Η εταιρία μας συνιστά να χρησιμοποιούνται πάντοτε υγρά ατμισματος που δεν περιέχουν νικοτίνη.
 4. Όλοι οι αυθεντικοί προσωπικοί ατμοποιητές Smokeless, φέρουν τυπωμένο η χαραγμένο το λογότυπο της εταιρίας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα