καλώς ήλθατε

Περισσότερες φωτογραφίες

Μπαταρία LEO-T 800mAh, Pass Through


ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΑΠΟ 19,90€ ΜΟΝΟ....13,00€


H επαναφορτιζόμενη, χειροκίνητη μπαταρία, με κουμπί ενεργοποίησης Smokeless του LEΟ-T, διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και τεράστια χωρητικότητα 800 mAh για μεγαλύτερη αυτονομία. Παράλληλα διαθέτει λειτουργία Pass Through για φόρτιση ταυτόχρονα με την χρήση της.

  • Αποδίδει πάνω από 1000 εισπνοές σε πλήρη φόρτιση.

  • Η διάρκεια ζωής της είναι έως και 300 επαναφορτίσεις.


  • Η πλήρης φόρτιση της διαρκεί έως και 3 ώρες.ΕΓΓΥΗΣΗ: H εταιρία μας εγγυάται την καλή λειτουργία της μπαταριάς για διάστημα 3 μηνών από την αγορά της.
Λεπτομέρειες

H επαναφορτιζόμενη, χειροκίνητη μπαταρία, με κουμπί ενεργοποίησης Smokeless του LEΟ-T, διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και τεράστια χωρητικότητα 800 mAh για μεγαλύτερη αυτονομία.

Επί πλέον, η μπαταρία του LEΟ -T διαθέτει τα κατώι μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά:

Α. Απενεργοποίηση Μπαταρίας:

Η μπαταρία του LEΟ -T επιτρέπει την ελεγχόμενη χρήση και κατανάλωση ενέργειας αλλά ταυτόχρονα και την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά.

Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης συνεχόμενα τρείς φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα. Το φωτάκι LED θα αναβοσβήσει  τρείς φορές και η μπαταρία θα κλειδώσει.

Σε κατάσταση κλειδώματος, πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης ομοίως συνεχόμενα, τρείς φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα. Το φωτάκι LED θα αναβοσβήσει τρείς φορές και η μπαταρία θα ενεργοποιηθεί.

Β. Ένδειξη φόρτισης:

To led φωτάκι στο κουμπί ενεργοποίησης της μπαταριάς εμφανίζει την κατάσταση της μπαταρίας αλλάζοντας χρώματα, από πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο (άδεια μπαταρία).

Γ. Λειτουργία Pass Through.

To LEΟ-T επιτρέπει το άτμισμα κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας μέσω καλωδίου USB. Ένα ειδικό σύστημα επιτρέπει την ασφαλή λειτουργία του ατμοποιητή κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταριάς του.

Δ. Προστασία υπερθέρμανσης – Αυτόματη διακοπή λειτουργίας:

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προσωπικού ατμοποιητή, εφόσον πατηθεί το κουμπί ενεργοποίησης της μπαταριάς για περισσότερο από δέκα δευτερόλεπτα, ο ελεγκτής της μπαταρίας θα κόψει την τροφοδοσία του ατμοποιητή με ρεύμα, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τον ατμοποιητή από υπερθέρμανση και κάψιμο.

ΕΓΓΥΗΣΗ: H εταιρία μας εγγυάται την καλή λειτουργία της μπαταριάς για διάστημα 3 μηνών από την αγορά της.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα