καλώς ήλθατε

Περισσότερες φωτογραφίες

Μπαταρία Royal EGO-T 900 mAh


ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΑΠΟ 22,90€ ΜΟΝΟ....15,00€


H επαναφορτιζόμενη, χειροκίνητη μπαταρία, με κουμπί ενεργοποίησης Smokeless του Royal EGO-T διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και τεραστία χωρητικότητα 900 mAh για πολύ μεγαλύτερη αυτονομία.  • Αποδίδει 1000-1200 εισπνοές σε πλήρη φόρτιση.

  • Η διάρκεια ζωής της είναι έως και 300 επαναφορτίσεις.

  • Η πλήρης φόρτιση της διαρκεί έως και 3 ώρες.


ΕΓΓΥΗΣΗ: H εταιρία μας εγγυάται την καλή λειτουργία της μπαταρίας για διάστημα 3 μηνών από την αγορά της.Λεπτομέρειες

H επαναφορτιζόμενη,  χειροκίνητη μπαταρία, με κουμπί ενεργοποίησης Smokeless του Royal EGO-T διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και τεράστια χωρητικότητα 900 mAh για πολύ μεγαλύτερη αυτονομία.

Επί πλέον, η μπαταρία του Royal EGO-T διαθέτει τα κάτωθι μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά:

Απενεργοποίηση Μπαταρίας:

Η μπαταρία του Royal EGO-T επιτρέπει την ελεγχόμενη χρήση και κατανάλωση ενέργειας αλλά ταυτόχρονα και την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά.

Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης συνεχόμενα πέντε φορές μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Το φωτάκι LED θα αναβοσβήσει πέντε φορές και η μπαταρία θα κλειδώσει. Σε κατάσταση κλειδώματος, πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης ομοίως συνεχόμενα, πέντε φορές μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Το φωτάκι LED θα αναβοσβήσει πέντε φορές και η μπαταρία θα ενεργοποιηθεί.

Προστασία υπερθέρμανσης – Αυτόματη διακοπή λειτουργίας:

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προσωπικού ατμοποιητή, εφόσον πατηθεί το κουμπί ενεργοποίησης της μπαταριάς για περισσότερο από δέκα δευτερόλεπτα, ο ελεγκτής της μπαταρίας θα κόψει την τροφοδοσία του ατμοποιητή με ρεύμα, προστατεύοντάς τον από υπερθέρμανση και κάψιμο.

Ενδείξεις φόρτισης:

Στο κάτω μέρος του κορμού της μπαταρίας υπάρχουν πέντε μικρά φωτάκια LED. Εφόσον η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, ανάβουν και τα πέντε. Καθώς αποφορτίζεται η μπαταρία, τα αναμμένα φωτάκια σταδιακά μειώνονται.

Κλειστό Κύκλωμα προστασίας:

Κατά την διάρκεια φόρτισης της μπαταριάς, υπάρχει ένα εσωτερικό κύκλωμα το οποίο την προστατεύει από πιθανή υπερφόρτιση, που θα είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση του χρόνου ζωής της, η ακόμα και την καταστροφή της.

ΕΓΓΥΗΣΗ: H εταιρία μας εγγυάται την καλή λειτουργιά της μπαταριάς για διάστημα 3 μηνών από την αγορά της.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

T2 clearomizer

T2 clearomizer

5,00 €